Dit is Zorgonline Amstelveen, de sociale kaart van de gemeente Amstelveen. Op deze website vindt u informatie over zorg, ondersteuning, jeugdhulp, werk en inkomen en actief worden in de gemeente. U vindt er bovendien gegevens van organisaties die ondersteuning en activiteiten aanbieden in de gemeente Amstelveen.

Deze website is gebouwd door Elkander in opdracht van de gemeente Amstelveen.

De sociale kaart

Deze website bestaat uit 2 onderdelen: informatieve teksten en een sociale kaart met gegevens van organisaties. Een groot aantal organisaties in en om de gemeente heeft informatie beschikbaar gesteld aan de sociale kaarten Invis en G!DS.

Invis

De meeste gegevens van organisaties zijn opgenomen in de sociale kaart Invis. Elkander bouwt en onderhoudt de sociale kaart Invis. De organisaties beheren hun eigen gegevens. Elkander ondersteunt daarbij. De gegevens in Invis moeten minstens 2 maal per jaar gecontroleerd worden. Gegevens die te lang niet zijn gecontroleerd, worden door Elkander geblokkeerd.

G!DS

In deze website is ook informatie uit de sociale kaart G!DS opgenomen. De bibliotheek zorgt ervoor dat de informatie in G!DS komt en wordt bijgehouden.

De teksten

De teksten op deze website zijn verzorgd door Elkander, door partners van Elkander, of door medewerkers van de gemeente Amstelveen. Het doel van de teksten is om iedereen zo goed mogelijk te informeren, te adviseren en te ondersteunen op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

De inhoud van de teksten is gebaseerd op informatie van professionele instanties en andere betrouwbare bronnen, zoals de Rijksoverheid, gemeenten, het UWV, brancheverenigingen en kennis- en thema-instituten.

Elkander beheert de teksten doorlopend. Wijzigingen slaan we meteen op. We streven continu naar het up-to-date houden van de teksten en er worden eventueel nieuwe onderwerpen toegevoegd. Heeft u een opmerking over een van de teksten, dan kunt u dit doorgeven door op de knop 'Feedback' te klikken en het formulier in te vullen.

Teksten van Opvoedinformatie Nederland

De teksten over opvoeden en opgroeien zijn afkomstig van Opvoedinformatie Nederland, een maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Opvoedinformatie Nederland werkt onder de vlag van het Nederlands Jeugdinstituut.

De informatie is primair ontwikkeld ten behoeve van (aanstaande) ouders en opvoeders. Opvoedinformatie Nederland laat de tips en adviezen over opvoeden, opgroeien en gezondheid voortdurend toetsen aan wetenschappelijke inzichten, richtlijnen, protocollen, actualiteit en praktijkervaring door wetenschappers en praktijkprofessionals.

Opvoedinformatie Nederland beheert de teksten doorlopend.

Teksten van de gemeente Amstelveen

Op deze website staat ook informatie die is geschreven en wordt onderhouden door de gemeente Amstelveen. De gemeente controleert deze informatie jaarlijks en voegt zo nodig nieuwe informatie toe.

Websiteleverancier

Elkander

Brink 7
7963 AA Ruinen
T: 050-2110950
W: www.elkander.nl
M: info@elkander.nl

Vergelijk hulpaanbod