Algemene informatie

Diabetesvereniging Nederland (DVN) strijdt voor goede zorg en een beter leven voor iedereen met diabetes. We zijn de grootste patiënten organisatie van Nederland en werken met professionele medewerkers en een groot aantal zeer betrokken vrijwilligers. Onze vrijwilligers organiseren activiteiten, geven voorlichting en zijn in de regio de ambassadeurs van de vereniging.
DVN brengt het blad Diabc uit, een magazine over voluit leven met diabetes. Via www.dvnwinkel.nl levert DVN alle A-merken diabeteshulpmiddelen. Mensen met diabetes kunnen online en telefonisch bestellen met uitstekende service en veel voordeel. Voor alle vragen over diabetes kunnen mensen bellen met de Diabeteslijn en Klantenservice (033) 463 05 66. Deze service van Diabetesvereniging Nederland is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.
Diabetes kan iedereen overkomen. U kunt er heel gewoon mee leven en werken, als u uw diabetes en uw leven goed regelt. DVN helpt daarbij. Helpen kunnen we beter als we iedereen met diabetes vertegenwoordigen. Aarzel dus niet en word lid! Leden kunnen bovendien profiteren van heel veel voordelen.
Meer informatie is verkrijgbaar via de volgende websites: www.dvn.nlwww.diabeteswiki.nlwww.diabetestrefpunt.nl, www.mijnzorgpagina.nl, www.dvnwinkel.nl, www.sugarkidsclub.nl en www.doemeevoordiabetes.nl
Leef voluit met diabetes!

Contactinformatie

Centraal Bureau 033-46 30 566Fokkerstraat 173833LD Leusden www.dvn.nlLaatste controle: oktober 2020

Plan route

Hulpaanbod

Belangenbehartiging

Diabetesvereniging Nederland (DVN) is er voor u. Als onafhankelijke belangenbehartiger zet DVN zich in voor alle mensen met diabetes. Ieder mens is uniek en heeft andere behoeften als het om zorg gaat. De zorg moet aansluiten bij deze behoeften. Hier maakt DVN zich sterk voor. Onder het motto...

Informatie DVN

Alles over wat met diabetes te maken heeft.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Patientenvereniging of oudervereniging
Vergelijk hulpaanbod